Modern Conflict

Modern Conflict voor Android

Strategiespel in Koude Oorlogstijl

Modern Conflict is een Android game die je terugbrengt naar de tijd van de Koude Oorlog. In dit gratis strategiespel voer je een leger aan en probeer je land te veroveren op de vijand.Bij Modern Conflict bepaal je zelf of je met Amerikaanse of...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Soepele bediening
  • Online spelen

TEGEN

  • Weinig vernieuwend

Gemiddeld
6

Modern Conflict is een Android game die je terugbrengt naar de tijd van de Koude Oorlog. In dit gratis strategiespel voer je een leger aan en probeer je land te veroveren op de vijand.

Bij Modern Conflict bepaal je zelf of je met Amerikaanse of Russische troepen ten strijde trekt. Voordat je voor 't echie speelt, moet je verplicht een tutorial doorlopen waarin je de basisprincipes onder de knie krijgt. Dat duurt niet lang, want de gameplay in Modern Conflict is rechttoe rechtaan. Het verdedigen van je eigen bases en het veroveren van de bastions van de vijand zijn dan ook je belangrijkste activiteiten.

De besturing van Modern Conflict werkt soepel en is intuïtief. Dat is maar goed ook, want je moet rap het geschut in stelling brengen om de Sovjets of Yankees een slag toe te brengen. Verder speel je het spel niet zomaar uit, want er staan 33 missies tot je beschikking. Daarbij neemt in elk level de hoeveelheid aan te sturen legereenheden gestaag toe.

Anders dan de naam doet vermoeden, valt het met de ´nieuwigheid´ van Modern Conflict wel mee. Baanbrekend is het strategiespel in ieder geval niet. Toch stelt deze game niet teleur en dat komt voornamelijk door de hoge verslavingsfactor. Modern Conflict stelt het strategisch inzicht van zelfs de meest doorgewinterde gamers namelijk goed op de proef.

Meeste downloads Puzzels voor android

Modern Conflict

Download

Modern Conflict 1.2.1

Beoordelingen about Modern Conflict

×